Samen werken aan resultaat, wie wil dat nou niet? - LanserLeven

Samen werken aan resultaat, wie wil dat nou niet?

Gezondheid

okt 12

Samen werken aan resultaat, wie wil dat nou niet?

LanserLeven is aan de weg aan het timmeren en dat is leuk! Het is nog fijner om te zien dat er ook resultaat geboekt wordt. Natuurlijk heeft mijn werk als therapeut/coach, net als mijn voormalige werk als uitvaartbegeleidster, alles te maken met integriteit, veiligheid en duidelijke grenzen van geheimhouding binnen verschillende situaties. Toch deel ik een paar insiders met jullie. Met een aantal letterlijke reacties die ik de afgelopen tijd kreeg, ben ik zelf natuurlijk ook heel blij.

Per mail en app lees ik zinnetjes zoals: “Ik begin me lichter te voelen en dat is goed”, “Je hebt me echt zo vooruit geholpen de afgelopen maanden, daar ben ik je erg dankbaar voor!” of “Ik slaap nu veel beter, ook op mijn linker zij en heb geen last meer van hartkloppingen” en “Die bachdruppels zijn echt bijzonder, ik weet ineens veel beter wat ik niet wil”.  

Zo zijn er nog genoeg voorbeelden in mijn archief! Voor mij is het ook grappig om de reacties te lezen, omdat ik de opluchting en soms de verbazing lees. Ik weet al hoeveel het voor je kan doen en dat ‘het echt werkt’. J Maar laten we wel wezen, ik help je op weg en samen spreken we jouw zelfhelende vermogen aan, maar je doet zelf het grootste werk. Door aan jezelf te willen werken en balans te willen creëren in body, mind & soul.

Geweldig om samen tot zulke persoonlijke resultaten te komen toch?
Lieve groet, Martine

Follow

Over mij

Hoi, ik ben Martine van praktijk LanserLeven en via mijn blogs, quotes en andere artikelen, inspireer ik graag tot het nadenken over jezelf, je geestelijke en lichamelijke gesteldheid en hoe jij in het leven staat in combinatie met de wereld om je heen. Leuk als je me volgt en wellicht zien we elkaar! Lieve groet!