Access Bars® - LanserLeven

Access Bars®

Access Bars® – Wat als vandaag een nieuw begin zou kunnen zijn?!
Als Access Consciousness Bars Practitioner (hele mond vol), heb ik weer een fantastische tool in handen om jou te helpen! Zoals veel dingen gaan in het leven, kwam ook dit via een vriendin op mijn pad. Ik was geïnteresseerd, heb mij erin verdiept en was meteen heel enthousiast. Wat een mogelijkheden zijn er toch allemaal om ons beter in ons vel te krijgen?!

Wat doet Access Bars® en waarom is het goed voor je?
The Bars® zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, geloofsovertuigingen, standpunten, emoties en gedragspatronen hebt opgeslagen. Vergelijkbaar met de harde schijf van een computer. Deze punten worden tijdens de behandeling lichtjes aangeraakt, terwijl jij lekker ontspannen op je rug ligt. De lichte aanraking stimuleert de Bars (energiebanen) waardoor de polaire elektrische lading, zoals die in je hersenen opgeslagen zit, begint op te lossen. Het runnen van je Bars delete als het ware oude bestanden en programma’s, die je niet meer dienen, zodat ze niet meer in je leven zijn en dus ook niet elke keer automatisch opduiken.

We zijn als mensheid vooral gewend om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties, zelfs als ze ons geen goed doen. We handelen vanuit trauma en drama, ontsteltenis, het gedoe en de intriges van onze realiteit. Hoe vaker je je Bars laat nalopen (runnen), hoe meer je bewust kunt kiezen om te functioneren vanuit waarnemen, weten, zijn en ontvangen. We kunnen onszelf losmaken van het oordelen en veroordelen van onszelf en anderen. Door het opschonen van oude overtuigingen en hardnekkige programma’s, wordt er letterlijk meer ruimte en gemak gecreëerd in je leven op alle gebied. Nieuwe mogelijkheden en ideeën krijgen de kans om zich te ontwikkelen en zich te openbaren, voorbij aan wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Hoe voel je je na een behandeling?
Zoals ze het zelf bij Access Consciousness zeggen:
Worst case scenario: Je voelt je ongelofelijk ontspannen alsof je net een massage hebt gehad.
Best case scenario: It will change your life!

De meeste mensen voelen zich ten eerste heel erg ontspannen en ervaren ten tweede meer ruimte in hoofd en lijf. Er kunnen fysieke en mentale problemen verdwijnen. Emoties komen los (blijheid, verdriet, maar ook chagrijn of boosheid). En je kan een diepe moeheid ervaren, door dát wat je zolang krampachtig vast hebt gehouden nu eindelijk vrij gelaten wordt. Je kan tot wel 3 weken na afloop effecten ervaren.

Diepe staat van ontspanning; theta
Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat hersengolven van beta naar alpha naar theta bewegen, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase delta. Deze staat van zijn, die ook in meditaties vaak behaald wordt, geeft je op een diep niveau ‘access’ (= toegang) tot de harde schijf waar alles in opgeslagen ligt. De vorm van cellen wordt beïnvloed door gedachten en emoties, waardoor ze ovaal worden en eerder ongemak of ziekte veroorzaken. Access Bars® verlicht dit effect, zodat cellen weer ontspannen en hun natuurlijke bolvorm kunnen aannemen en zo voor herstel zorgen.

Energetic Facelift en MTVSS
Naast een Access Bars behandeling kun je ook andere variaties bij mij ontvangen.

Energetic Facelift is een super ontspannende behandeling die zich richt op het gezicht en verbinding maakt met alle organen in het lichaam. De aanraking van een uur ontspant de huid en laat bloedbanen en meridianen beter stromen. Heel bijzonder. Naast de ontspanning, werkt het door op je (negatieve) overtuigingen omtrent je lichaam, hoe je er uit ziet, je gedachten/angsten over ouder worden en alles wat daar mee te maken heeft. Een schoonheidsbehandeling door aanraking, die verder doorwerkt dan de oppervlakte. Hoe wordt het nog beter dan dit? Aanrader!

   

MTVSS is een ‘bodyproces’, waarbij je hele lichaam aangeraakt wordt met je kleding aan. Je ligt eerst op je buik en later op je rug. Tijdens de sessie werk ik met energetische ‘clearings’, die loslaat-processen in het lichaam aanzetten. Pijn, stagnaties en blokkades worden aangeraakt, die zo de kans krijgen te verzachten, te gaan stromen en op te lossen. Na de behandeling voel je je diep ontspannen en heeft je lichaam een boost gekregen voor het zelfhelend vermogen.

     

Alle behandelingen die vanuit Access Consciousness gegeven worden, werken nog lang door en zetten veel meer in beweging dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Regelmatige behandelingen bevorderen dit proces.

All of Live Comes to us with Ease, Joy and Glory®
Heel het Leven komt ons toe met Gemak, Vreugde en Glorie®