Martine - LanserLeven

Martine

Een mooiere wereld
Lieve lezers, mijn naam is Martine Lanser. Ik ben benieuwd wat jou hier brengt! Ik ben hier te vinden omdat ik het leven voor mezelf en anderen een beetje mooier wil maken, door het LanserLeven gevoel in de mens wakker te maken. Mijn vader zei vroeger altijd: “Je weet hoe je van achteren heet”. Een familie uitspraak die dieper gaat dan het feit dat mijn meisjesnaam Lanser is. Hij gaf ermee aan dat alles mogelijk is, als iets van binnenuit komt. Dat je er wel aan moet werken, maar als je je hart volgt en je passie uitdraagt, dat je dan echt leeft en kan zijn wie je bent!

Ik verdiep mij al jaren in het interessante gegeven dat leven heet. Het is mooi, prachtig, bruisend, fantastisch, maar ook hard, moeilijk, vreselijk zwaar, oneerlijk en verdrietig vaak. Het leven is bijzonder. Wij lopen rond op deze wereld, dag in dag uit, eeuw in eeuw uit. Ieder met zijn eigen gevoelens, belevenissen, moeilijkheden en geluksmomenten. De één intens genietend, de ander depressief of op de automatische piloot. Het fascineert me dan ook wat er in de mens omgaat en hoe ieder mens zo anders met situaties omgaat.

Levensgenieter
Al jong woonde ik in het buitenland in landen als Iran en Nigeria. Zo besefte ik al vroeg dat je op vele manieren kunt leven en niets vanzelfsprekend is of ‘normaal’. Later in Nederland overleed mijn vader op 52-jarige leeftijd. Ik was 18 en mijn blik op het leven veranderde voorgoed. Het kan zo voorbij zijn, dus Carpe Diem! Doe dingen NU en doe dingen waar je blij van wordt.

Ervaringen
Verschillende banen in binnen- en buitenland van receptioniste tot assistent-manager in bedrijfsleven en hotelwezen leverden vele leermomenten op. Vrijwilligerswerk in Afrika, privé strubbelingen en groei, altijd bezig met studies, cursussen en ontwikkeling. Nieuwe dingen proberen en niet bang zijn om in het diepe te springen. Zo kwam ik zoekend naar verdieping in de uitvaartwereld terecht als uitvaartbegeleidster. Een prachtig beroep met vele aspecten en diepgaande emoties, waarin ik vele unieke mensen en families heb mogen ontmoeten en begeleiden. Al deze levenservaringen dragen bij aan mijn deskundigheid in mijn eigen praktijk. Van levensvragen en problemen tot verlies- en rouwverwerking.

Missie
Het besef van eigen verantwoordelijkheid gecombineerd met ons zelfhelend vermogen terugbrengen in de maatschappij met als doel liefde en vrede aanwakkeren in de mens en zo in de wereld waarin hij leeft.

Opleidingen
In 2016 heb ik de HBO opleiding Energetische Geneeswijzen & Bewustwording aan het Natuurgeneeskundig Centrum in Alkmaar afgerond. Een opleiding met hart en ziel, doch praktisch en effectief! Ook de opleidingen Psychosociale Basiskennis en Medische Basiskennis heb ik met succes behaald. Sindsdien blijf ik mij verdiepen. Van voeding, energetica, healing & reading tot specifieke therapieën of verdiepingen; ik blijf vernieuwingen, opleidingen en cursussen volgen die ik holistisch kan inzetten voor mezelf en voor jou!

Praktijk LanserLeven
Te midden van groen, weilanden en natuur in de polder van Giessenburg, nodig ik je van harte uit om tot rust en tot jezelf te komen. Jouw Zelf waarmee je op aarde bent gekomen met jouw missie en jouw levenspad. Zin om dat pad vol levensenergie te bewandelen?

Bel +31(0)648474210, mail of gebruik het contactformulier! Wees welkom.

Tot snel! Lieve groet, Martine