NEI therapie - LanserLeven

NEI therapie

Wat is NEI?
Neuro-Emotionele Integratie (NEI) is een methode die in de jaren ’90 is ontwikkeld door Roy Martina, holistisch arts. Hij maakte een combinatie van verschillende type geneeswijzen, waaronder acupunctuur, bio-kinesiologie, neurowetenschappen en toegepaste psychologie. Daar voegde hij bewustwordingstechnieken, affirmaties en visualisaties aan toe. NEI therapie biedt een concrete, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades op te sporen en te elimineren.

Met behulp van spiertesten en het stellen van vragen aan het onderbewuste geheugen is het mogelijk er achter te komen wanneer er een emotionele blokkade is ontstaan, die je in het heden belemmert, waardoor je niet optimaal functioneert of jezelf kunt zijn. Het oplossen van deze blokkades verlicht je systeem en maakt de weg vrij voor genezing, groei en geluk.

Welke klachten kan NEI verlichten of verhelpen?
NEI therapie is een effectieve methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten; van lichamelijke pijnen, onverwerkt hartzeer, burn-out klachten, grote en kleinere angsten, negatief zelfbeeld tot algehele malaise. Kijk voor voorbeelden in de klachtenlijst. Ook medische klachten waarmee je bij een reguliere arts loopt, kunnen in combinatie met NEI vaak sneller genezen. Stel je specifieke vraag vrijblijvend en klik hier.

Hoe werkt een NEI sessie?
Als mens beleef je het leven met al je zintuigen en sla je elk detail feilloos op in je onderbewustzijn, in je DNA-systeem en je energieveld. Alle informatie die jij hebt gehoord, gezien, gevoeld, ervaren etc. wordt door jouw lichaam opgeslagen en onthouden. De minder goede ervaringen die emotioneel niet goed zijn verwerkt, kunnen het beginnende zaadje zijn van een blokkade. Door het leven heen heb je dit zaadje water gegeven, door allerlei vergelijkbare gebeurtenissen erbovenop te stapelen, zodat het zaadje langzaam kon groeien, waardoor het nu uitgegroeid kan zijn tot een ongewenste uiting in je dagelijks leven. (ziekte, pijn, klacht, angst etc.)

Tijdens de NEI sessies gaan we op zoek naar deze opgeslagen informatie, waarvan één of meerdere ‘geplante zaadjes’ een belemmering voor jou hebben veroorzaakt in het heden. De klacht waar je nu last van hebt.

Het is een interessant en vaak bijzonder opsporingsproces. Het geeft helderheid. Geen zware doorleef sessies of uren praten over een jeugdtrauma. Natuurlijk is het wel eens emotioneel, maar de focus ligt op het direct en positief omzetten van de klacht. Er vindt een verandering plaats in je systeem en dat heeft tijd nodig om te integreren. Velen ervaren meteen verlichting, tijdens de sessie, diezelfde avond of de volgende dag. Er kan letterlijk een last van je schouders vallen, waardoor je je opgelucht en lichter voelt.

Liever een NEI methode sessie op afstand? Dat kan! Ik stem energetisch op jou af en bel je na afloop om het resultaat te bespreken. Voor tarieven klik hier!

Lees hieronder ervaringen van mensen die enthousiast zijn geworden
over de behandelingen bij LanserLeven!

Super!

Als ondernemer moet je de dingen doen waar je goed in bent en die je energie geven. Soms loop je tegen dingen aan die noodzakelijk zijn, waar je niet goed in bent, maar waar je wél iets mee moet. Nei sessies bij Martine hebben me duidelijk gemaakt wat me zakelijk belemmert en wat de oplossingsrichting voor mij is. Mijn financiële administratie heb ik nu anders ingericht en ik kan me daardoor volledig focussen op strategie en commercie. Super!

profile-pic
Wim, 49 jaar Gorinchem

Prachtige gevolgen

Martine heeft me bij een diep rouwproces ondersteund. Ik voelde me bij haar veilig en volledig gezien, gehoord en gevoeld. Er was ruimte en aandacht om gedachtes en emoties te verkennen. Met de NEI-methode hebben we onderzocht wat gezien en geïntegreerd moest worden. Ik kreeg ook een flesje met een combinatie aan bachbloesemremedies ter ondersteuning mee. Het zat in een prachtig zakje met mooie gekleurde bloemetjes en voelde daardoor als een cadeau. De uitleg van de werking kreeg ik mee zodat ik het thuis rustig kon nalezen. Als gevolg van de sessie met Martine stond ik weer in contact met mijn waarheid en liefde. Ik heb daardoor een krachtige beslissing vanuit mijn hart kunnen nemen. En die beslissing had prachtige gevolgen.

profile-pic
Eliane, 39 jaar Rotterdam

Hoogtefobie weg!

Na een vervelende ladder ervaring die ik had toen ik klein was, heb ik altijd last gehouden van overmatige angst voor in verhouding kleine hoogtes. Op een ladder tegen het huis om de goot schoon te maken, is aan mij niet besteed. Mijn vriendin vertelde over NEI therapie en zo kwam ik bij Martine terecht. Redelijk sceptisch moet ik zeggen. Na afloop van de sessie was ik verbaasd over mijn gevoel van zekerheid. Ik stond erg sterk in mijn schoenen leek het. En ja, er bekruipt mij geen paniekerig gevoel meer bij kleine hoogtes en zowaar stond ik zonder angstzweet afgelopen herfst de goot leeg te halen. Top!

profile-pic
Hans, 33 jaar Utrecht

Blij met ontwikkelingen

Hoewel ik de NEI behandelingen, als ik het rationeel bekijk, best 'gek' vind om te ondergaan, lijkt het toch wat met me gedaan te hebben! Op mijn werk in gesprekken met mensen en tijdens telefoongesprekken, lukt het me om rustiger te blijven: minder klamme handjes, minder gespannen spieren en mijn hartslag en ademhaling blijven rustiger. Ik moet zeggen dat het niet iedere keer goed gaat, maar het is een ontwikkelingsproces en heeft tijd nodig. Het lukt me ook om meer 'mijn ruimte' te nemen, zonder dat dat iets aan mij of mijn persoonlijkheid verandert. Met andere woorden: het voelt gewoon goed op een manier die mij past. En de Bachbloesem of die iets doet? Het wonderlijke is dat ik plotseling tot inzichten kom van wat wel en niet goed voor mij is. Ik krijg helder wat ik echt het allerleukst vind om te doen en waar ik mijn focus op wil leggen. En dat geeft rust. Al met al ben ik dus erg blij met de ontwikkelingen en ben ik je heel dankbaar!

profile-pic
Esther, 37 jaar Gorinchem