Frequentie Therapie - LanserLeven

Frequentie Therapie

iTeraCare – Classic
In praktijk LanserLeven laat ik je graag kennis maken met Frequentie Therapie middels de iTeraCare – Classic. Je hebt vast wel eens gehoord van TeraHertz. Dit is zijn elektromagnetische radio golven die corresponderen met de trilling van gezonde cellen in ons lichaam. Het wordt hierdoor ook wel ‘Radiation of Life’ genoemd.

Hoe hoger onze trilling/frequentie, hoe gezonder en lichter we door het leven gaan. We staan stabieler en vaster in onze kracht/kern van binnenuit. Dit geldt voor lichaam en geest. Je bent daardoor letterlijk minder snel uit balans te krijgen als het leven je soms wat ‘curve balls’ toe gooit.

Je kunt je trilling op vele manieren verhogen. Door gezond te eten, de natuur in te gaan, met je blote voeten in het gras te lopen, meditatie, door liefde te geven, dit draagt allemaal bij. Eén van de manieren om de frequentie in je cellen nóg sneller te verhogen is door middel van ‘De Classic’, het apparaat waar ik mee werk. Medisch wordt deze therapie al jaren ingezet en nu is er dan ook de ‘consumenten’ vorm.

De Classic combineert TeraHerzt frequentie met warme lucht. Door warmte toe te voegen aan de TeraHerzt Radiogolven, kom je tot diep in de kern van je lichaamscellen. Je krijgt meer energie, klachten verminderen zienderogen en het is zeer ontspannend, wat altijd het proces bevorderd.

Ons lichaam regenereert, geneest en repareert zelf onze cellen waar nodig. Soms is het lichaam al zo ‘vervuild’ (denk aan toxines, laaggradige ontstekingen, chronische ziekten, auto-immuun ziekten etc.) dat het lichaam wel wat hulp kan gebruiken. Een boost als het ware, die het zelf helend vermogen extra ondersteund. Deze Frequentie Therapie is een absolute aanrader, ik ben zelf erg enthousiast erover.

Resultaten die mensen ervaren variëren van pijnvermindering, verbetering van huid en haar, meer energie, specifieke klachten die verdwijnen, betere slaap, medicijnenafbouw, het is een lange lijst. Mede daardoor ga ik met jou gewoon in gesprek over wat er bij jou speelt. Samen kijken we welke aanpak we inzetten en daar focussen we op.

Het is goed om voor en na de behandeling (liefst) warm TeraHertz-water te drinken. Dit water verbetert het bloedcirculatiesysteem. Het verhoogt effectief het watergehalte van cellen en de efficiëntie van communicatie tussen cellen. Het helpt cellen activeren en repareren.

Momenteel bied ik sessies aan van 45 minuten. Als je zelf hebt ervaren wat het voor je kan doen en deze vorm van toepassen resoneert met je, dan kun je het apparaat ook via mij aanschaffen. Laat me weten of dat iets voor je is en je kunt thuis zelf ermee aan de slag!
Hoe wordt het nog beter dan dát? 😉

Nieuwsgierig geworden? Laat me weten of je het wil ervaren. In het Engels wordt het apparaat ‘The Magic Wand’ genoemd, de magische toverstaf. Leuk toch? Ik zeg ‘let the magic begin’!

Lieve groet, Martine