Tarieven enzo - LanserLeven

Tarieven enzo

Tarieven enzo

Intake gesprek (30 min) 33 euro
BodyProcess MTVSS / Combi Bars-Voet (90 min)  88 euro
Bars® / Facelift (60 min) 77 euro
NEI methode (60 min) 77 euro 
NEI methode op afstand (50 min)
Voetreflexmassage (50 min)
Kaartlegging op afstand (30 min)
66 euro 
66 euro
33 euro
Bachbloesemremedie (flesje) 22 euro

Vraag naar de speciaal prijzen voor kinderen tot 16 jaar.
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Investeer in jezelf. Hoe graag wil je van je ongemak af? Klachten ontstaan vaak niet 1, 2, 3 en behoeven aandacht en tijd. Kies wat bij je past, wat voelt licht? Welke behandelingen roepen een “Ja!” in je op? Mijn ervaring is dat in ieder geval 3 tot 5 sessies resultaat oplevert, waarna een terugkerende ‘APK’ zoals ik dat altijd noem, klachten kan voorkomen en je leven een heel stuk aangenamer maakt. Het is aan jou! Wat kies JIJ?

Afspraken plannen kan bij mij flexibel. Doordeweeks overdag en op maandag en dinsdag zijn ook avonduren mogelijk. We kijken samen naar wat uitkomt. Contactformulier

Betalingen en afspraken
Na de behandeling of sessie stuur ik je een tikkie en krijg je de rekening indien nodig per mail. Data plannen we in zoals gewenst. Staat een afspraak en kun je onverhoopt niet? In overleg verzetten is altijd mogelijk, binnen 48 uur is dat kosteloos.

Eerste keer een LanserLeven sessie?
Doe iets aan waarin je je comfortabel voelt. Plan als het even kan na de sessie niet te veel in.
Zo kunnen lichaam en geest optimaal verwerken wat er zojuist heeft mogen plaatsvinden.
Drink voldoende water na afloop en kijk of je lichaam behoefte heeft aan zoet, zuur of zout. De processen die we net hebben gedaan, zetten letterlijk jouw lichaam aan het werk, waardoor bepaalde stoffen worden aangeboord.

Locatie – adres
De locatie waar ik je graag ontvang is mijn kuuroord op het water 😉 net buiten de binnenstad van Gorinchem. Paardenwater 15, 4201 KM in Gorinchem. Het is de lage ark naast die met het rode dak (is nu zwart trouwens) op de wat gedateerde foto hieronder. Je komt er via een wandelpaadje naast de kerk. Loop van de parkeerplaats richting de kerk en sla dan rechtsaf het paadje in, met de kerk aan je linkerhand. Als je dit pad volgt, loop je vanzelf mijn tuintje in met het lichtgroene schuurtje. Via de loopplank kom je bij de voordeur. Betaald parkeren kan op de grote parkeerplaats, het kost niet meer dan 3 euro voor een hele dag. Betalen met Gorcumse parkeerkaart mogelijk of met bankpas, geen contanten!

Vergoeding Zorgverzekering
In juli 2017 heb ik de diploma’s gehaald voor de HBO studies ‘Medische Basiskennis’ en ‘Psychosociale Basiskennis’. Deze opleidingen geven mij kennis en bevoegdheid om aan te sluiten bij Zorgverzekeringen. Dit heb ik een aantal jaar gedaan. Per januari 2022 kies ik ervoor niet meer aangesloten te zijn bij het systeem. Mijn intuïtie en gevoel stroken niet met de beleidsvoering van ons Welzijnssysteem, in de ruimste zin van het woord. Mijn energie focus ik liever op de mens en ons geweldig zelfhelend vermogen. Dat ingebouwde zorgsysteem, wat in elk mens is terug te vinden, is waar ik in geloof. Past dat ook bij jou? Wees welkom!

Medische wereld
Ik ben geen arts en ik zal je altijd adviseren je huisarts te benaderen als iets duidelijk op medische klachten duidt. Blijf zelf goed nadenken en merk wat jouw lichaam en geest versterkt in plaats van verzwakt. Of dat nu is door voeding, medicijnen, input van buitenaf, oude trauma’s of ingeslepen gedrag, het hele plaatje telt mee.

Onze oorsprong ligt in de natuur en ons wezen vertelt ons wat het nodig heeft. Laat je breed informeren als je hulp kunt gebruiken bij jouw welzijn. Wat als er zoveel meer mogelijk is dan je ooit hebt kunnen denken? Wat als we samen veel verder komen dan alleen? De reguliere zorg heeft de mensheid heel veel gebracht en zal altijd een belangrijke rol blijven spelen, zeker in acute situaties. Voor samenwerking sta ik vanzelfsprekend open en ik verwijs ook door indien blijkt dat iemand in mijn professionele kring jou verder kan helpen.

Combinatie als je onder behandeling bent bij een arts
De combinatie van een reguliere aanpak aanvullend met mijn begeleiding en methodes is zeer aan te raden! Onderliggende oorzaken kunnen jouw genezingsproces belemmeren. Door ons zelfhelend vermogen aan te zetten, te kijken naar het hele plaatje (holistische blik) boek je snellere resultaten bij lichamelijke en geestelijke klachten. Daarnaast werkt het door op het afzwakken van eventuele bijwerkingen en naweeën van operaties en medicijnen.

Why do they call it ‘alternative medicine’ when it is the original medicin
that humans have been using for thousands of years?
Chemical medications were only discovered about a hundred years ago!

LanserLeven