Tarieven enzo - LanserLeven

Tarieven enzo

Tarieven enzo

Intake gesprek (30 min) 33 euro
BodyProcess / Combi Sessie (75 min)  88 euro
Bars® / Facelift (60 min) 77 euro
NEI methode (60 min)
Zetjezelfopdekaart (60 min)
77 euro
77 euro
NEI methode op afstand (45 min)
Voetreflexmassage (45 min)
IteraCare therapie (45 min)
IteraCare week huren (7 dgn)
Kaartlegging op afstand (30 min)
66 euro 
66 euro
66 euro
35 euro
33 euro
Bachbloesemremedie (flesje)
22 euro

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Investeer in jezelf. Hoe graag wil je van je ongemak af? Klachten ontstaan vaak niet 1, 2, 3 en behoeven aandacht en tijd. Kies wat bij je past, wat voelt licht? Welke behandelingen roepen een “Ja!” in je op? Mijn ervaring is dat in ieder geval 3 tot 5 sessies resultaat oplevert, waarna een terugkerende ‘APK’ zoals ik dat altijd noem, klachten kan voorkomen en je leven een heel stuk aangenamer maakt. Het is aan jou! Wat kies JIJ?

LichterLeven traject
Loop je zo met je ziel onder je arm en weet je het even echt niet meer? Ga voor een versneld traject. Na een gedegen try-out van een jaar, ben ik tot de conclusie gekomen dat een intensief versneld traject resulteert in sneller herstel van fysieke en specifiek dieper liggende problemen. Chronische klachten met name en algehele malaise zoals burn-out verschijnselen. (Denk aan migraine, fibromyalgie, oververmoeid zijn, psychisch op zijn) Tijdens het LichterLeven traject plannen we 6 sessies in drie weken tijd. Dus twee per week. Na deze drie weken, plannen we nog 1 ‘eind sessie’, waarin we evalueren en samen beslissen wat nog nodig is. De kosten van de sessies zijn zoals hierboven beschreven.

Betalingen en afspraken
Afspraken plannen kan bij mij flexibel. Van dinsdag tot en met vrijdag kun je overdag bij mij terecht. We kijken samen naar wat uitkomt. Contactformulier
Na de behandeling of sessie stuur ik je een tikkie en krijg je de rekening indien nodig per mail. Data plannen we in zoals gewenst. Staat een afspraak en kun je onverhoopt niet? In overleg is verzetten altijd mogelijk, binnen 48 uur is dat kosteloos.

Kom je de eerste keer voor een LanserLeven sessie?
Doe iets aan waarin je je comfortabel voelt. Plan als het even kan na de sessie niet te veel in.
Zo kunnen lichaam en geest optimaal verwerken wat er zojuist heeft mogen plaatsvinden.
Drink voldoende water na afloop en kijk of je lichaam behoefte heeft aan zoet, zuur of zout. De processen die we net hebben gedaan, zetten letterlijk jouw lichaam aan het werk, waardoor bepaalde stoffen worden aangeboord en je dus ’trek’ krijgt.

Locatie – adres
Te midden van groen, weilanden en natuur in de polder van Giessenburg, nodig ik je van harte uit om tot rust en tot jezelf te komen. Tijd nemen voor jezelf en werken aan je welzijn, gaat je zoveel opleveren!

   

Het adres waar ik je graag ontvang is Muisbroekseweg 11B te Giessenburg.

Parkeren voor auto, brommer of fiets is gratis en eenvoudig bij ons op het grindpad. Mocht je gebruik maken van het openbaar vervoer, er is een bushalte op 350 meter, met buslijnen 706 (Gorinchem-Utrecht) en 74 (Gorinchem-Groot-Ammers).

Van harte welkom en ik zie er naar uit je te ont-moeten!
Lieve groet, Martine Lanser


Vergoeding Zorgverzekering
In juli 2017 heb ik de diploma’s gehaald voor de HBO studies ‘Medische Basiskennis’ en ‘Psychosociale Basiskennis’. Deze opleidingen geven mij kennis en bevoegdheid om aan te sluiten bij Zorgverzekeringen. Dit heb ik een aantal jaar gedaan. Per januari 2022 kies ik ervoor niet meer aangesloten te zijn bij het systeem. Mijn intuïtie en gevoel stroken niet met de beleidsvoering van ons Welzijnssysteem, in de ruimste zin van het woord. Mijn energie focus ik liever op de mens en ons geweldig zelfhelend vermogen. Dat ingebouwde zorgsysteem, wat in elk mens is terug te vinden, is waar ik in geloof. Past dat ook bij jou? Wees welkom!

Medische wereld
Ik ben geen arts en ik zal je altijd adviseren je huisarts te benaderen als iets duidelijk op medische klachten duidt. Blijf zelf goed nadenken en merk wat jouw lichaam en geest versterkt in plaats van verzwakt. Of dat nu is door voeding, medicijnen, input van buitenaf, oude trauma’s of ingeslepen gedrag, het hele plaatje telt mee.

Onze oorsprong ligt in de natuur en ons wezen vertelt ons wat het nodig heeft. Laat je breed informeren als je hulp kunt gebruiken bij jouw welzijn. Wat als er zoveel meer mogelijk is dan je ooit hebt kunnen denken? Wat als we samen veel verder komen dan alleen? De reguliere zorg heeft de mensheid heel veel gebracht en zal altijd een belangrijke rol blijven spelen, zeker in acute situaties. Voor samenwerking sta ik vanzelfsprekend open en ik verwijs ook door indien blijkt dat iemand in mijn professionele kring jou verder kan helpen.

Combinatie als je onder behandeling bent bij een arts
De combinatie van een reguliere aanpak aanvullend met mijn begeleiding en methodes is zeer aan te raden! Onverwerkte emoties kunnen jouw genezingsproces belemmeren. Door ons zelfhelend vermogen aan te zetten, te kijken naar het hele plaatje (holistische blik) boek je snellere resultaten bij lichamelijke en geestelijke klachten. Daarnaast werkt het door op het afzwakken van eventuele bijwerkingen en/of naweeën van operaties en medicijnen.

Why do they call it ‘alternative medicine’ when it is the original medicin
that humans have been using for thousands of years?
Chemical medications were only discovered about a hundred years ago!

LanserLeven