Voetreflexmassage - LanserLeven

Voetreflexmassage

Voetreflexmassage
Massage is één van de oudste therapieën die bestaat. Al eeuwenlang wordt massage toegepast voor genezing, om spanningen weg te halen, klachten te verminderen en natuurlijk voor ons algemeen welbehagen.

Ik bied een basis voetreflexmassage van 45 minuten. Een ontspannende en heilzame massage die meer in gang zet dan je aanvankelijk denkt. Een weldaad voor onze hardwerkende en vaak overbelaste voeten! De reflexpunten die ik behandel staan in verbinding met jouw lichaam en geest. Het is een subtiele manier om je systeem in beweging te zetten en zichzelf te laten opschonen. Door het stimuleren van meridianen en organen, gaan energieën weer stromen, verbetert de doorbloeding en worden afvalstoffen afgevoerd.

Dat jouw systeem tijdens de massage wordt gestimuleerd, kun je o.a. merken doordat je een verstopte neus krijgt, temperatuurschommelingen hebt, emotioneel wordt of juist loom en slaperig. Je voelt je lichamelijk en geestelijk opgeladen, verfrist, ontspannen en vol energie.

Gun jezelf een moment van ontspanning
en jij en je voetjes voelen zich weer als herboren!

Voor het beste resultaat is het aan te raden om in het begin (3 – 5) behandelingen te nemen en het daarna met regelmaat bij te houden.

Lees hieronder ervaringen van de voetreflex massage!

Ik voel me lichter!

Ik wandel veel en mijn voeten vind ik belangrijk. Ik ervaar de voetreflex therapie als ontspannend en verzorgend, het helpt om in balans te blijven. Na een behandeling voel ik me 'lichter'!!! Daarbij stimuleert het mijn zelf genezend vermogen. Ik ga met regelmaat. Bij Martine is het gezellig en de behandeling op haar woonark is sfeervol. Het is zeker aan te raden!

profile-pic
Ria, 73 jaar Papendrecht

Meteen een succes

Al jaren gebruikte ik een pilletje voor de stoelgang tot ik hoorde van de voetreflex. Martine vertelde mij dat het ook effect kan hebben op je darmen. Dat wilde ik graag proberen. Tot mijn verbazing was de eerste behandeling die ik deed meteen een succes. Sindsdien heb ik geen last meer van obstipatie en heb ik de pilletjes niet meer nodig! Daarbij is het ook een heerlijke massage. Alles gaat beter stromen. Goed voor lichaam en geest. Ik houd het nu regelmatig bij.

profile-pic
Nel, 72 jaar Arkel