Schaap of Leeuw? - LanserLeven

Schaap of Leeuw?

LanserLogica

jun 06

 

Schaap of Leeuw?​
Wat beslis jij? Opgaan in een kudde schapen of als een leeuw heersen over jouw levenspad? Ik kies voor de tweede optie! 🙂 Tijdens een inspirerend weekend van Roy Martina heb ik opnieuw krachtige beslissingen voor mezelf en mijn toekomst genomen. Ik wil het allerbeste uit mezelf naar boven halen en mijn leven voluit leven op alle gebieden.

Ik ben dat namelijk meer dan waard. Jij ook?

Een groot gedeelte van mijn passie is dit met anderen te delen en ook bij hen het onderste uit de kan te halen. Wij mensen zijn creaties van onbegrensde mogelijkheden! Met focus, bewustwording, training en liefde, ligt ieders wereld aan zijn of haar voeten.

Waarom er nog zoveel pijn en ellende is, groot of klein? Ieder mens saboteert bewust en onbewust zijn eigen kunnen. Aan alles wat we meemaken, hangen we een betekenis, dan wel door onszelf of door een ander opgelegd. Deze vaak verlammende en destructieve betekenis is van zoveel invloed, dat we onszelf kleiner maken dan we zijn, dat we ongelukkig blijven met onze situatie en zelfs maakt het dat we ziek worden. Ons lichaam gaat op allerlei fronten protesteren. We hebben onszelf wijsgemaakt dat de negatieve betekenis de enige waarheid is. En lichaam en geest volgen die gedachtes.

Je kent ze wel: dat is nou eenmaal zo, dat is niet voor mij weggelegd, ik ben niet goed genoeg, een ander kan dat beter, wie ben ik om er tegen in te gaan, wat zal de buurman wel niet denken, in ons gezin ging dat altijd zo, dat mag niet van … , dat hoort niet, doe normaal…etc. etc.

Deze simpele uitspraken zijn jouw waarheid geworden. En daar is niets meer aan te doen….

WRONG!! Je kunt altijd weer nieuwe betekenissen geven aan oude ervaringen en nog beter, nieuwe betekenissen geven aan de toekomst. Jouw toekomst.

Bij LanserLeven help ik je precies dát te doen. Oude beslissingen vervangen we door nieuwe krachtige beslissingen. Waar ziel en lichaam het samen mee eens zijn. Daardoor gaan ze beter samen werken en lossen jouw blokkades en belemmeringen op. De tijd breekt aan om voluit te leven, de processen liefdevol te omarmen en jezelf te vergeven voor alle eerdere beslissingen die je niet ten goede zijn gekomen.

Op naar een nieuwe betekenisvolle toekomst! Wat beslis jij? Schaap of Leeuw!?

Lieve groet, Martine

Follow

Over mij

Hoi, ik ben Martine van praktijk LanserLeven en via mijn blogs, quotes en andere artikelen, inspireer ik graag tot het nadenken over jezelf, je geestelijke en lichamelijke gesteldheid en hoe jij in het leven staat in combinatie met de wereld om je heen. Leuk als je me volgt en wellicht zien we elkaar! Lieve groet!